over ons

 

 

 

 

 

 

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer als het gaat om het kiezen van een energieleverancier of internet/telefonie/bellen provider. Daarom zijn wij als groep specialisten op het idee gekomen om het voor u makkelijker te maken. Collectief online: samen, simpel, besparen.

Door onze specialisatie op deze gebieden kunnen wij u voorzien van het beste advies. Wij onderhandelen voor u en zorgen er simpelweg voor dat u kunt besparen. Het kost u weinig tijd, is simpel en wij staan altijd voor u klaar. U kunt bij ons namelijk benaderd worden op de manier die u prettig vindt en wanneer u dat uitkomt. Wij werken niet met pusherige verkopers maar met adviseurs.

Wij zetten ons in de markt als collectief, hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe beter wij voor u kunnen onderhandelen en hoe goedkoper het voor u wordt.

Lid worden van ons collectief gaat automatisch als u via de site overstapt. Wij zullen u ook tijdig op de hoogste stellen als uw contract bijna afloopt en wij doen u dan uiteraard weer een aanbod. De benadering zal via mail gebeuren, behalve als u het fijn vindt om gebeld te worden. Vragen stellen kan altijd via onze social media kanalen, telefonisch, per mail, via WhatsApp of via de chatfunctie op de site.

Voor het lidmaatschap en de onderhandelingen die wij voor u doen om het goedkoopst mogelijke aanbod voor u te krijgen betaalt u niets.

 

SAMEN, SIMPEL, BESPAREN